Algemene gegevens

Voor vele Zonhovenaren is het misschien onbekend terrein, maar op Halveweg bestaat een heuse tennisclub. De club bevindt zich aan de Schopdriesweg, achter de voetbalpleinen van FC Halveweg. Het is een club waar louter voor de fun getennist wordt. Geen lidgelden, geen dollartornooien, maar pure recreatie en des te meer plezier.


Het enthousiaste bestuur werkt volledig op vrijwillige basis. Dankzij de hulp van de gemeente en de leden hebben wij een volledig nieuw clubhuis gebouwd waar na de match de inspanningen kunnen worden doorgespoeld. Een mooi, groot terras met zicht op de vier pleinen, maakt het gezellig om ook alleen een pintje te komen drinken in de gezonde buitenlucht.


Onze pleinen werden aangelegd in 1990 en op amper 10 jaar tijd steeg de bezettingsgraad van zo'n 10 naar 99 procent. Waarom dan geen lidgeld? Wij willen het zo gezellig mogelijk houden en iedereen de kans geven om eens een balletje te slaan. Niet eerst 10-tallen euro's betalen alvorens te kunnen en mogen spelen. Voor meer info over de kostprijs kun je terecht bij “De Club – De pleinen”.


We zijn een familiale club, waar ook niet-tennissers zich kunnen amuseren op het terras of op de looppiste. Ook aan de kleinsten is gedacht door het aanleggen van een speeltuin.

Het bestuur

De tennis

Naam

VZW Tennis Halveweg Zonhoven

Secretariaat

Roosterkensweg 7, 3520 Zonhoven

Telefoonnummer

0496 33 12 56

BTW-nummer

478.130.816

E-mailadres

info@tennishalveweg.be

Het bestuur

Voorzitter:

Paul Schepers

Ondervoorzitter:

Goedele Schepers

Schatbewaarder:

Jurgen Schepers

Secretaris:

Peter Elsen

Uitbater:

Kevin Elsen

Bestuurslid:

Willy Bijnens

Bestuurslid:

Richard Schepers

Bestuurslid:

Jan Theuwen

Bestuurslid:

Erwin Cuypers

Bestuurslid:

Jochen Hermans

Terug