Vrouwendag 2012

Onze tweede vrouwendag zit er alweer op. Net als vorig jaar hebben we onze dames een hele namiddag in de watten gelegd met hapjes, cocktails, cadeautjes enzovoort.


Na een aperitiefje vergezeld van enkele hapjes, werden de eerste tenniswedstrijden gespeeld. Het doel van de vrouwendag is nieuwe mensen leren kennen en dat is ook dit jaar weer gelukt. Nieuwe teams vormden zich en aan het einde van de dag kende iedereen mekaar.


Het teamgevoel werd nog vergroot door de workshop “fimo roosjes maken”. Samen klungelen met die, volgens enkele vrouwen, veel te kleverige klei. Dat die klei zo kleverig was, kwam omdat het GELUKKIG lekker warm was buiten.


Na nog vele drankjes, hapjes, tennismatchen en een verkwikkende douche schoven alle vrouwen samen aan tafel, om de dag rustig tafelend af te sluiten.


Op die manier kwam er een einde aan een volgens onze deelneemsters zalige vrouwendag, die samengevat werd als: “De afwezigen hadden ongelijk!” en “Schrijf ons al maar in voor volgend jaar!”.


Dat de mannen hun vrouwtjes gemist hadden, werd duidelijk om klokslag half 8. Vanaf de eerste minuut dat er terug mannen ‘toegelaten’ werden op de tennis, stonden ze daar om naar de verhalen van hun vrouwen te luisteren. Zo werd het ook nadien nog een gezellige avond op het terras.


Voor de dames die thuis nog eens opnieuw willen genieten van de hapjes e.d., hieronder vinden jullie de links naar enkele van de recepten!


En voor wie de dag nog eens wil “herbeleven”: klik HIER voor de foto’s.


Hapjes: Cocktail:


Avondeten:

Vrouwendag

Eén dag per jaar zijn de tennispleinen en het clubhuis enkel toegankelijk voor vrouwen. Er wordt echter niet alleen getennist die dag. De vrouwen worden verwend met hapjes, cocktails, cadeautjes, en ga zo maar door. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner op het terras, waarna ook de mannen welkom zijn om de avond gezellig samen af te sluiten met een glaasje.


Vrouwen, wees gewaarschuwd: het aantal plaatsen is beperkt, dus hou het inschrijvingsbord in het clubhuis goed in de gaten!


Programma voor NIET-tennissers (ook 20 euro): Inbegrepen in de prijs:

  • Aperitief met hapjes
  • Tenniscoctail
  • 2 x Workshop fimo roosjes maken (2 ringen en 2 paar oorbellen)
  • Avondeten
  • 3 consumpties
Voor dezelfde prijs krijg je dus een consumptie meer en mag je een ring en een paar oorbellen extra maken.
Inschrijven maximum 10 personen.Terug